چهارشنبه , ۲ اسفند ۱۳۹۶
خانه / آشپزی / طرز تهیه برگر فرانسوی / جامع ترین دستور پخت

طرز تهیه برگر فرانسوی / جامع ترین دستور پخت

طرز تهیه برگر فرانسوی / جامع ترین دستور پخت

نحوه پخت برگر فرانسوی

 

مواد لازم برای ۴ نفر برای برگر فرانسوی :

آب پیاز ۵۰ گرم
سس کچاپ  ۵۰ گرم
 خردل یک قاشق سوپخوری
 نمک و فلفل به میزان لازم
سیر ساطوری کرده یک حبه
راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۲  قاشق سوپخوری
نان همبرگر ۴ عدد
کاهو و گوجه فرنگی به میزان لازم
پنیر گودا ۴ ورق
پیاز حلقه ای تفت داده ۱ عدد کوچک
ریحان یک دسته کوچک
سیب زمینی سرخ کرده به میزان لازم

 

طرز تهیه برگر فرانسوی :

آب پیاز، سس‌ها،‌ نمک، فلفل و سیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید.

آن گاه بار دیگر گوشت را با دنده ریزتر چرخ کنید تا کاملاً یکدست شود.

حالا گوشت را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. سپس هر بار قدری از گوشت را برداشته، در دست فرم دهید و در تابه مناسبی با روغن سرخ کنید.

سپس نان ها را باز کنید و به ترتیب کاهو، گوجه، برگر سرخ کرده، پنیر گودا، پیاز و ریحان را بچینید و در صورت تمایل با سیب‌زمینی و ریحان بیارائید.

منبع : shooroshirin.ir

 

همچنین ببینید

ترشی انار و لبو جدید و لذیذ

ترشی انار و لبو جدید و لذیذ

درست کردن ترشی انار و لبو طرزتهیه ترشی انار و لبو : ابتدا یک دانه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *