یکشنبه , ۲۹ بهمن ۱۳۹۶
خانه / آشپزی / غذاهای خارجی

غذاهای خارجی

طرز تهیه برگر فرانسوی / جامع ترین دستور پخت

طرز تهیه برگر فرانسوی / جامع ترین دستور پخت

نحوه پخت برگر فرانسوی   مواد لازم برای ۴ نفر برای برگر فرانسوی : آب پیاز ۵۰ گرم سس کچاپ  ۵۰ گرم  خردل یک قاشق سوپخوری  نمک و فلفل به میزان لازم سیر ساطوری کرده یک حبه راسته و فیله گوساله (چرخ کرده) ۵۰۰ گرم روغن زیتون ۲  قاشق سوپخوری …

ادامه نوشته »

آموزش تهیه کبسه مرغ لبنان .اموزش گام به گام

آموزش تهیه کبسه مرغ لبنان .اموزش گام به گام

پخت کبسه مرغ غذایی لبنانی   غذاهای مدیترانه ای که یک شاخه بسیار متنوع از غذایی عربی هستند را خیلی هایمان تجربه کردیم. به نظر من مهمترین ویژگی غذاهای عربی استفاده از ادویه های خیلی زیاد و متنوعی هست که معمولاً غذا یا خوراک را به سمت رنگ های گرم …

ادامه نوشته »

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

کاسرول (Casserole) نوعی غذا و پیش غذا است که در ظرف های مخصوصی در داخل فر قرار گرفته و پخته می‌شود. در تهیه این غذا می توانید انواع مختلف مواد خوراکی را که دوست دارید بر طبق دستورالعمل های خودش آماده کنید و بپزید. در این مقاله طرز تهیه کاسرول گوشت …

ادامه نوشته »

ژیگو فرانسوی

ژیگو فرانسوی

برخی غذاهای خارجی خوشمزه هستند و طرفداران زیادی دارد مانند ژیگو فرانسوی در این بخش به آموزش روش درست کردن ژیگو فرانسوی می پردازیم . مواد لازم مناسب برای ۸ تا ۱۰ نفر ران گوسفند یا گوساله: یک عدد سیر: ۱۰ حبه سیب زمینی: ۳ عدد پیاز: ۲ عدد رب گوجه …

ادامه نوشته »

روش تهیه فریتاتا ایتالیایی

روش تهیه فریتاتا ایتالیایی

فریتاتا یک غذای ایتالیایی است که می‌توانید آن را با هر چیزی که دم دست دارید درست کنید. فریتاتا انواع بسیار گوناگونی دارد و به آن پیتزای تخم مرغی هم می‌گویند. می‌توانید یک فریتاتای کاملا گیاهی درست کنید یا اینکه گوشت چرخ‌کرده یا ماهی هم به آن اضافه کنید، یا …

ادامه نوشته »

طرز تهیه كباب مغولی

طرز تهیه كباب مغولی

    مواد لازم برای كباب مغولی برای ۴ نفر :  کره ۴ قاشق سوپخوری زنجبیل رنده كرده ۱ قاشق چایخوری راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده ۴۰۰ گرم هویج خلالی خردكرده ۲ عدد تره فرنگی خردكرده ۲ ساقه فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده ۲ پیمانه كدوی خلالی …

ادامه نوشته »

کوفته فلاح ترکی

کوفته فلاح ترکی

  در هر جای کشور و خارج کشور کوفته ها را به روش های مختلف طپخ می کنند در این مطلب آشپزی می خواهیم روش درست کردن کوفته فلاح ترکی را آموزش دهیم لازم است بدانید مواد لازم این غذا برای ۳ نفر می باشد .     روش درست کردن …

ادامه نوشته »

غذای ترکی

غذای ترکی

غذاهای ترکی یکی از خوشمزه ترین غذاهای خارجی می باشد در این قسمت آشپزی سایت ابانک به آموزش روش درست کردن غذای ترکی می پردازیم   مواد اولیه : روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته پیاز متوسط ۱ عدد سیر ۳ حبه گوشت چرخی ۲۵۰گرم …

ادامه نوشته »

روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی

روش درست کردن اشترودل گوشت به سبک اتریشی

 ، مواد لازم :  نمک، فلفل سیاه  بمقدار لازم. نمک برای خمیر ۱قاشق چای خوری. مایه خمیر۲قاشق چای خوری. بهبود دهنده ۱قاشق چای خوری. رب گوجه فرنگی ۱قاشق سوپ خوری. شکر۲قاشق سوپ خوری. روغن مایع ۱۰۰ گرم. شیر ۱۲۵میلی لیتر. پیاز  ۲عدد متوسط. تخم مرغ ۱ تا ۲ عدد. گوشت …

ادامه نوشته »

طرز تهیه تورتیلینی

طرز تهیه تورتیلینی

مواد لازم برای تورتیلینی   پنیر ریکوتا :یک فنجان پنیر رنده شده پارمسان :۱/۲ فنجان پنیر رنده شده چدار یا هر پنیری که دوست دارید :۱/۲ فنجان جعفری خرد شده :۱/۴ فنجان نمک :۱/۴ قاشق چایخوری طرز تهیه تورتیلینی   خمیر ماکارونی را با وردنه یا دستگاه مخصوص نازک کردن …

ادامه نوشته »